Peg Perego Babakocsi Tartozékok — Peg Perego Iker Babakocsi Alkatrész

angol-kezdő-hanganyag-letöltés

Előnyei Tartozékok babakocsikhoz Peg Perego kedvezően hasonlít más márkák hasonló termékeihez. Az anyukák táska előnyei: ésszerű tervezés. A belső terek tágasak, nagyszámú gyermek dolgot és játékot helyezhetnek bele. A külső cipzáras zseb ideális a pelenkák tárolására; A széles, kényelmes övnek van egy beállítási rendszere, amely lehetővé teszi, hogy ne csak rögzítse a táskát a babakocsi fogantyújához. A vállon vagy a kezében is viselhető; Minden zacskó ellenáll a kopásnak és a szövetek elhalványulásának. A divatos színek széles választéka található. A Peg Perego zsák annyira kényelmes és szép, hogy a baba felnőzése után is használhatja. Ez egy elegáns kiegészítő egy aktív nő számára. Modellek áttekintése Az anyák zsákjai között sokféle modell található. Ugyanazokban a színekben vannak, mint a babakocsi. Ez lehetővé teszi a legmegfelelőbb tartozék kiválasztását. Borsa mama Ez a modell modern dizájnnal és több színválasztékkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a babakocsi színeinek. A zsák belsejében egy olajszálas alap van, amely megakadályozza a gyümölcslevek vagy más folyadékok áramlását.

Peg perego iker babakocsi alkatrész

kavics vagy macskakő - való közlekedéshez a "SOFT" /puha/, a sima, szilárd felületeken való közlekedéshez pedig a "MEDIUM" / közepes/ fokozat választható. A hátsó kerekeken a lengéscsillapítás beállításához fordítsák el a gombot a három közül a legmegfelelőbb fokozatra. Ajánlatos mindkét hátsó keréken ugyanazt a fokozatot beállítani. GANCIOMATIC SYSTEM A Ganciomatic System egy olyan praktikus és gyors rendszer, amely a Ganciomatic kapcsoknak köszönhetően lehetővé teszi a külön megvásárolható Navetta XL-nek, a Primo Viaggio autós gyerekülésnek a sportkocsira történő rákapcsolását. 26 A SPORTKOCSI GANCIOMATIC KAPCSAI: A sportkocsi Ganciomatic kapcsainak feltolásához emeljék fel a zsákot az ülés sarkainál. Forgassák felfelé a két Ganciomatic kapcsot, amelyek automatikusan áthelyeződnek a kültér felé. _ A kapcsok leengedéséhez az ellentétes irányban járjanak el. A Navetta XL és a Primo Viaggio rákapcsolhatók a GT3-ra a sportkocsis változatnál, felszerelt háttámlával vagy a GT3 Naked verziónál azaz a babakocsis változatnál.

Minden anya választhatja kedvenc modelljét a Peg Perego nagyszámú babakocsijához. Hogyan válasszunk Amikor kiválasztja a táskát a babakocsiknak, nagy figyelmet kell fordítani annak funkcionalitására. Fontos, hogy tartós, könnyen tisztítható anyagokból készüljön. A zsák mérete eltérő lehet. Minden anya eldönti, hogy hány dologra van szüksége egy sétára. A legmegfelelőbb megoldás, ha egyszerre több különböző kapacitású zsákot vásárolnánk. Egy nagy zsák alkalmas hosszú utakra, és a ház körüli sétára elegendő egy üveg és egy pár játékot magával vinni. A megjelenést és a színeket gyakran személyes preferenciák alapján választják ki. De jobb, ha a táska színben, designban és textúrában összhangban lesz a babakocsival.

peg perego babakocsi tartozékok n

A GT3 átalakításához babakocsis verzióvá, azaz a GT3 Naked verzióvá az alábbiakat kell elvégezni: 27 Helyezzék a háttámlát a második pozícióba és akasszák ki a háttámlát megtámasztó, mindkét oldalsó szelvényt (a_ábra), nyomják be a háttámla aljára szerelt, mindkét gombot (b_ábra) és egyidejűleg emeljék fel a háttámlát (c_ábra). A Navetta XL vagy a Primo Viaggio rákapcsolása előtt emeljék fel a Ganciomatic alapzat hátsó részét (d_ _ A babakocsi sportkocsivá történő visszaalakításához ellenkező sorrendben ismételjék meg az előző műveleteket. 28 (a_ábra) GT3 + PRIMO VIAGGIO Az autós gyerekülésnek a sportkocsira vagy a babakocsira történő rákapcsolásához: _ Fékezzék le a sportkocsit; _ Állítsák felfelé a sportkocsi Ganciomatic kapcsait; _ Helyezzék a kapaszkodót az első pozícióba; _ Ha fel van szerelve a sportkocsi teteje, azt vegyék le és teljesen engedjék le a háttámlát; _ Állítsák be az autós gyerekülést a mama felé fordítva és nyomják lefelé kattanásig. _ Az autós gyerekülés sportkocsiról történő lekapcsolásához tanulmányozzák az ahhoz tartozó használati utasítást.

Car seat

  • Peg perego babakocsi szervíz soroksári út
  • Nád a házam
  • Peg perego babakocsi tartozékok wheel
  • Acca képzés
  • Kistarcsa flór ferenc kórház
  • Grohe Eurosmart álló mosogató csaptelep kihúzható fejes (30305000) - Mosogató csaptelepek - Szerelvénybolt Kft webáruház
  • Kanadai romantikus filmek online
  • Star wars a jedi visszatér
  • Youtube letöltés program nélkül mp3 converter

Adatvédelmi beállítások a oldalon Testreszabjuk a webáruházat a Számodra! Böngészési magatartásod alapján személyre szabjuk az oldal tartalmát, és megjelenítjük a legrelevánsabb ajánlatokat és termékeket Számodra. Az "Elfogadom" gombra kattintva vagy a mezőn kívülre kattintva elfogadod a cookie-k használatát és a weboldalon érzékelt viselkedési információk átadását, hogy célzott hirdetéseket jelenítsünk meg a közösségi hálózatokon és más webhelyeken. A személyes beállítások és a célzott hirdetések bármikor kikapcsolhatók az "Adatvédelmi beállítások" menüpontban.

(b_ábra) GT3 + NAVETTA XL A Navetta XL mózeskosárnak a sportkocsira vagy a _ Állítsák felfelé a Ganciomatic kapcsokat; _ Emeljék fel a legmagasabb pozícióba a sportkocsi vagy a babakocsi lábtartóját; _ Távolítsák el a kapaszkodót; _ Helyezzék a Navetta XL-t a sportkocsi Ganciomatic kapcsaira úgy, hogy a mózeskosár fejrésze a sportkocsi tolókarjával ellentétes oldalra kerüljön; _ A Navetta XL-t az oldalainál mindkét kézzel megfogva nyomják rá kattanásig. _ A Navetta XL mózeskosár sportkocsiról történő 29 A KEREKEK LEVÉTELE: a hátsó kerekek levételéhez nyomják meg a gombot (a nyíl) és húzzák le a kerekeket a sportkocsi oldaláról (b nyíl). Az elülső kerék levételéhez nyomják meg a gombot a hátsó kocsilépcsőn (c nyíl) és húzzák le a kereket (d nyíl). 30 ÖSSZECSUKÁS: a sportkocsi összecsukása előtt rögzítsék az elülső kereket. Ha a kocsitető fel van szerelve, lazítsák meg a merevítőket. A sportkocsi összecsukásához a jobb kezükkel nyomják meg az 1. gombot (a. Bal kézzel fogják meg a fogantyút, nyomják meg a 2. gombot (b. ábra) és emeljék fel a fogantyút (c. Az összecsukás befejezéseképpen fordítsák el és kapcsolják be a biztonsági kampót (d. 31 ÜLÉS HUZATÁNAK LEVÉTELE: gombolják le a zsákot az ülésről (a. ábra) és csúsztassák le a zsákot a lábtartóról (b. Kapcsolják le a zsákot a kartámlákról (c. 32 Húzzák ki a lábelválasztó övét az ülés alól (a. ábra), gombolják le az oldalsó akasztókat a háttámláról (b. ábra) és csúsztassák le az akasztókat a háttámláról (c. ábra).

peg perego babakocsi tartozékok ii

Van egy nagy külső zseb a kis tárgyak és több belső rekesz pelenkák, palackok és egyéb dolgokat. A kiadássorozattól függően a zsák felszerelhető változó szőnyeggel és termosz palackkal. A hevederek hossza könnyen állítható. Mod bluette Ez a táska Borsa Mamma, kék színben készült. Vannak Mod Mod, Denim, Mentha és sok más modell is. Mindegyikük a Peg Perego által gyártott babakocsik speciális modelljével van kombinálva. könyv A Peg Perego Book babakocsijával kombinált táska elegáns formájú. A merev falak miatt tökéletesen megőrzi alakját. Ezeknek a zsákoknak van egy olajszálas alapja, különálló rekeszek palackokhoz, külső zseb a kis tárgyakhoz. Ennek a modellnek a különbsége egy külön hely jelenléte a médiaeszközök számára. A táska állítható szíjjal van felszerelve, a vállon vagy hátizsákként szállítható. A készlet tartalmazhat egy változó szőnyeget. Si A babakocsiba hajtogatott babakocsi Peg Perego Si alapkonfigurációjában nincs speciális táska. De a fogantyúkon van egy hely a rögzítéshez.

Sunday, 14 November 2021