Audi A5 2.7 Tdi Vélemények

40-felett-frizura

Két kipufogóvég: mindkét oldalra jutott egy-egy Galéria: Audi A5 TFSI Quattro – 2017. Mondhatjuk persze, hogy az Audi TT 10, 6 millióról indul, olcsóbban megkaphatjuk mint az A5 Coupét. Akkor mégis kinek jó választás az A5? Ha még nincs család, vagy már elköltöztek a gyerekek, de nem akarjuk kizárni annak lehetőségét, hogy kettőnél többen autózzunk, jól járunk a ma kapható egyik legszebb Audival. A közvetlen konkurensek közül az összkerékhajtás emelheti ki - a Quattro hatékonyabbnak tűnik az xDrive-nál és a 4Maticnál is. Ha számít a fogyasztás, vehetünk dízelt, ha négy ajtó kell, arra meg ott van az A5 Sportback. Totalcar értékelés - Audi A5 Design 2. 0 TFSI quattro - 2017 Igazi kettős személyiség: ha akarom, finom utazóautó, ha akarom agresszív dög. A kétliteres TFSI és a hétgangos DSG kombinációja kellemes, normál használat mellett nem eszi le a hajunkat, ha tapossuk, élvezetes. A futómű nagyon kemény.

Interior

Hihető a kilométer, az autón nagyjából annyi kopást látni, mint Shakira bőrén, a Vanity Fair címlapján. Az egyik felni küllőjén két pici karc, a motorházfedélen egy gombostűfejnyi leverődés (kijavítva), a belső térben a könyöklő élén némi bolyhosodás – utóbbi amúgy is gyenge pontja az A5-ösöknek, hajlamos a zörgésre, nyekergésre is. Nem viccelek, egy átlagos tesztautó ehhez képest rommá használt tiranai ződcséges Merci. Itt már bolyhosodik Galéria: Használtteszt: Audi A5 – 2010. Természetesen ugyanilyen jó menet közben is. A kétliteres, közös nyomócsöves, 143 lóerős dízel szépen viszi a kocsit, a multitronic váltó pedig egy szíjas CVT, tehát közel sem nyel le annyit a nyomatékból, mint egy régimódi, hidrodinamikus kuplungos-bolygóműves. Átlagos használathoz erőből nincs hiány, bár tény, hogy nem érdemes gyorsulási versenyre hívni vele a modern hotheccseket. Ez igazából egy CVT-váltó Galéria: Használtteszt: Audi A5 – 2010. Amikor ezt az autót vezeted, azt érzed, beértél – hogy hova, az más kérdés, mert nem árt tudnod, ez nem a játékszoba, hanem a nappali, a nagy tévével, süppedős szőnyeggel.

13:18 Hasznos számodra ez a válasz? 5/17 A kérdező kommentje: Úgy értitek, hogy kb évi 1 millió? 6/17 anonim válasza: Mennyit mész egy évben? 1m ftból egyébként ha nem jön közbe turbó v váltó gond, 3 évig simán tudni kell szervizelni. 16:25 Hasznos számodra ez a válasz? 7/17 A kérdező kommentje: 6-os: 20-25. 000 km-t megyek egy évben kb és nagyon kímélem minden kocsimat. Akkor végülis azt mondod, hogy ha nincs nagyobb tétel kiadás a tervezetteken kívül (rendszeres szervízek, olajcsere, levegőszűrő és társai), akkor évi 300e körül kijön a fenntartása? Biztosítással együtt szerinted? 8/17 A kérdező kommentje: Ja, és kb 2, max 3 évig tervezem megtartani, utána csere az újabbra. 9/17 anonim válasza: Akkor se turbo, se váltó gondod nem lehet elméletileg ha tényleg 70 van benn, te meg olyan 130-150 körül eladod. Így nagyjából csak az olajcsere díjakat kell kalkulálnod, meg kb 1 garnitúra téli és 1 garnitúra nyári gumit (ugye erre prémiumot illik venni, 4 gumi kb 200-250 mérettől függően, michelint vagy continentalt ajánlok), valamint váltóolajcsere megvételkor, és a kövekezőt olyan 130 körül, mivel ugye ezt olyan 50-60 ezrenként illik.

Most viszont, ahogy a lapított aljú S line kormányt markolta, már jóval megengedőbb gondolatok törtek elő benne. A turbós kétliteres 252 lóereje (5000-6000 között) és 370 newtonméteres nyomatéka (1600-4500) olyan könnyedén mozgatta a másfél tonnás kasznit, a hang – bárhogy is sikerült ezt kisajtolni az A5-ből – olyan hatással volt rá, hogy nem is bánta igazán azt a feltöltőt. Csak akkor borzongott meg egy kicsit, amikor elképzelte, mit tudhat az S5 háromliteres V6-osa, ha ez a TFSI is ilyen jó. 86 Galéria: Sajtógaléria: Audi A5 – 2016. Annyira észrevétlenül fogytak a kilométerek, hogy a következő kereszteződésből már saját utcájába fordult be. A menetprogramot gyorsan visszakapcsolta Comfort módba, hogy az asszony egyelőre ne is sejtsen semmit. Ugyanolyan visszafogottan, óvatosan állt meg a garázsfelhajtón, ahogyan az első métereket tette meg a szalonból kigördülve. Ha Joachim Magyarországon akart volna Audi A5 Coupét venni, akkor ez alapáron bő 11 millió forintba került volna neki. A kétliteres TFSI összkerékhajtással, hétgangos duplakuplungos váltóval, S line csomaggal, gazdagon felextrázva azonban már 22 millió.

Audi a5 2.7 tdi hibák

Figyelt kérdés Németországból lenne hozva az autó, 2010-es, 70. 000 km-el. Szervizek, biztosítások, stb, mennyibe jönne ki? Tankolást ne számoljuk, mert tankolni egy akármilyen kocsiba is kell. 1/17 A kérdező kommentje: Ja az elfelejtettem, de természetesen autómata lenne. 2/17 anonim válasza: Pár ár: [link] gumi 200-250 4db turbo 350-400 váltó felujítás is van ennyi 2014. aug. 10. 12:03 Hasznos számodra ez a válasz? 3/17 anonim válasza: Rövid "o"-val azt az automatát. Egy új kuplung negyedmillió bele, amit (ha kamu az a 70 000 km) lehet, hogy ki kell cserélni. Egy 2010-es évjáratú, átlagosan használt 2. 7tdi-ben nem feltétlen kell kicserélni a turbót, kibírhat akár újabb 2-3-4 évet is hiba nélkül. Az a nagy gond, kérdező, hogy így látatlanban legfüljebb csak szériahibákat tudunk neked felsorolni, segíteni igazán nem tudunk. Én ha egy ilyen kategóriájú autót hozatnék be, még egy misit elraknék az ára mellé. Úgy nagyjából biztonságban lennél. 2014. 12:28 Hasznos számodra ez a válasz? 4/17 anonim válasza: automatába nincs kuplung, se kettőstömegü, az 1M ft tartalékkal egyetértek, annyinak szinte mindre elégnek kell lennie.

Audi a5 2.7 tdi fogyasztás

  • Eladó önkormányzati lakás budapesten
  • Audi a5 2.7 tdi vélemények black
  • Családvédelmi akcióterv 2019
  • Méhfal normál vastagsága
  • Audi a5 2.7 tdi vélemények manual
  • Gyes melletti munkavégzés
  • Beha fűtőpanel árak
  • Online filmek online sorozatok filmezz.eu
  • 16 os szám jelentése

Élőben még kívánatosabb, nagyon jól áll neki a piros – vagyis a tangóvörös metál. A mindig kimért Joachimot, a felelős családapát elöntötte a birtoklási vágy. Galéria: Audi A5 TFSI Quattro – 2017. Egy kicsit önző autó, amelyben a vezetőről szól minden - éppen ez tetszett meg neki. A magasra húzott kardánboksz a sofőrt körülöleli, utasának viszont már a térdét nyomja. A hátsó lábtérről és fejtérről nem zengenek majd ódákat, de oda legfeljebb alkalmi utasokat ültet. A csomagtartó a maga 465 literével nem tűnik kicsinek, valójában azonban a kupéforma miatt hosszú és alacsony - két nagyobb sporttáskát így is simán befogad, ha kirándulni mennek. A következő percben már azon kapta magát, hogy az értékesítő kitöltött szerződést lobogtat előtte, ő meg rezzenéstelen arccal bólogat. Remegő kézzel írta alá a papírokat, hiszen tudta, nem ezt beszélték meg otthon. Pár ezer euróval túl is lépte a keretet, de majd a családi tartalékból kigazdálkodják. A remegés rögtön elmúlt, amikor a fékre lépett és megnyomta a start gombot.

Figyelt kérdés 2. 7 Tdi és 3. 0 Tdi közül melyiket választanátok? Előbbi ugyebár Multitronic míg másik manuális... 1/3 anonim válasza: Automata illik ekkora dizelhez, a multitronic nagyon szuper találmány, de ami nagy hátrány, hogy igy csak elsőkerekes, egy ilyen Audihoz meg illik a Quattro. 2. 7 és 3. 0 között nem sok a különbség, mindkettő megbizható, de a fogyasztás ugyanannyi, és sokkal erősebb a 3. 0, vagyis jobban megéri. De Tiptroniccal, vagy S-tronic (DSG) váltóval. 2015. aug. 12. 17:15 Hasznos számodra ez a válasz? 2/3 A kérdező kommentje: Ennyire rossz lenne a kézi a 3-asnál? 3/3 anonim válasza: Ne érts félre, mechanikailag tökéletes, csak nagyon nem illik ekkora dizelmotor karakteréhez, egyébként együtt lehet élni vele, de én inkább automatát választottam (A6-ba, előtte próbáltam kézit). 22:30 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2020, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.

Az addig olyan szofisztikáltnak tűnő A5-ösből előtört a sportosság, a gázpedál legfinomabb érintéseire is ordítva reagált, a gázreakció egyszerre annyira közvetlen lett, hogy hősünk érezte: ő már nem Durchschnittlich többé. Ebben az autóban ő nem lehet átlagos. Megállt egy pillanatra, hátradobta zakóját, fújt egy nagyot. Aztán a gázt padlóig taposva rajtolt, de a 18 colos kerekek igazán meg sem nyikkantak. A fordulatszámmérő belenyalt a 6500-ba, az automata késlekedés nélkül elváltott - a Quattro-hajtással szerelt Audi 6, 3 másodperc alatt érte el a százat. Az autópályán kilenc liternél is kisebb fogyasztás szépen kúszott fel a két számjegyű tartományba, de Joachimot ez a legkevésbé sem zavarta. Egyre bátrabban fűzte egymás után a kanyarokat, a kőkemény futómű magabiztossá tette. Egy hanyag mozdulattal jobbra tolta a váltókart, ezzel magához ragadta az irányítást: rámarkolt a kormányra, és a következő visszafordítóra már a váltófülekkel gangolt vissza. Joggi - ahogy fiatalkorában a haverok hívták – mindig a kézi váltó és a jó szívómotorok híve volt.

(2007 -) Pozitív Egyedülálló, látványos formaterv, jó motorok, sportos menettulajdonságok, presztízs. Negatív Elektronikai gondok, minőségbeli hiányosságok, passzentos hátsó rész, beázó ablakok, gyors értékvesztés. Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron! Feliratkozom a hírlevélre

Monday, 15 November 2021